Sterker worden als mantelzorger.

Werk jij ook met en voor mantelzorgers?

Wil je mee mantelzorgers sterker maken?

Ken je een mantelzorger die sterker wil worden of die je graag wil doorverwijzen?   

Dan is deze info iets voor jou!

Gratis vormingen voor mantelzorgers in elke eerstelijnszone in West-Vlaanderen. Verspreid je de uitnodiging mee of schrijf je mantelzorgers in voor een vorming in jouw eerstelijnszone?

SNEL ZIJN IS DE BOODSCHAP, DE EERSTE VORMINGEN BEGINNEN AL IN OKTOBER EN HET AANTAL PLAATSEN IS BEPERKT.

De Mantelzorgverenigingen, Chronic Care projecten De Brug, Empact en Sibe, de Mutualiteiten en Logo Leieland gingen een unieke samenwerking aan waarbij gratis vormingsreeksen “sterker worden als mantelzorger” worden aangeboden. En dit in elke eerstelijnszone in West-Vlaanderen.

Deze vormingen kaderen in het project www.wvlzorgt.be.

 

De vormingsreeks bestaat uit 3 ontmoetingen in kleine groep in een vertrouwelijke sfeer. Ook is er een online aanbod.

Tijdens de 3 sessies wordt aandacht besteed aan veerkracht, tips aan de mantelzorgers, maar vooral ook inzetten op ontmoeting en uitwisseling van ervaringen.

We werken interactief waarbij de mantelzorgers opdrachten krijgen om thuis verder mee aan de slag te gaan. De inhoud van de sessies wordt mee door de deelnemers bepaald. Zo willen we maximaal inzetten op bestaande noden.

 

Maak je dit gratis aanbod mee bekend bij mantelzorgers en leid je hen toe naar dit waardevol initiatief?

In bijlage vind je een flyer met locaties en data. Je kan deze gerust uitprinten. Je kan ook een pakket van 50 gedrukte flyers bekomen.

Je kan alle info bekomen en ook mantelzorgers inschrijven via deze link.

 

Alvast bedankt!

Johan Himpe, Logo Leieland vzw, johan@logoleieland.be

Beschrijving afbeelding: Welkom, gevolgd door een kleurrijke tekening waar enerzijds een heer een grote opgestoken duim de licht insteekt. Anderzijds een dame die hem een groot rood hart toereikt. In de verte enkele elementen uit de natuur; bos, zon,…