Verbind eer ge begint.

Sinds februari 2021 loopt in Kortrijk het project verbindingsambassadeur. Onder meer op vraag van #WHO CARES? wil dit project de deelname van kinderen die opgroeien in een kwetsbare situatie aan vrije tijd vereenvoudigen.

Samen met jongeren en expertorganisaties brachten we de (onzichtbare) drempels in kaart. We delen onze inzichten graag met jullie. We willen in oktober en november ook concrete acties formuleren hoe we die drempels samen gaan verlagen.

Voor deze focusgroep zoeken we professionals die in de dagelijkse praktijk werken met kinderen en jongeren met een handicap. Jullie hebben een goed zicht op welke drempels jonge inwoners en gezinnen ervaren in hun stappen richting vrije tijd.

Jullie zijn welkom op donderdag 22 september van 18u30-20u30 (er worden broodjes voorzien) in JC Tranzit (Nelson Mandelaplein 17, 8500 Kortrijk).

Verloop:

We komen een eerste keer samen, delen de resultaten van onze tussentijdse analyse en vullen verder aan indien nodig.

Tweede focusgroep: We komen opnieuw samen om te brainstormen over concrete acties. (datum samen vast te leggen)

Vragen & bevestigen: contacteer Jasper (Jasper.Balcaen@kortrijk.be of 0489 75 41 31)

Klik hier voor meer info over het project verbindingsambassadeur:

Laat zeker niet na of deze oproep veder te verspreiden in jullie netwerk.

Hopelijk tot dan!

Vriendelijke groet,

Jasper Balcaen

Jasper Balcaen | Medewerker sportparticipatie en diversiteit – Verbindingsambassadeur jeugd - Kortrijk

Beschrijving afbeelding: een grasveld met spelende kinderen van wie enkel de benen zijn gefotografeerd. Op de voorgrond een tekstvak: ‘Verbind eer ge begint.