Wilde Westen maakt festival FIREPLACE inclusief

datum:
16/06/2021
categorie:
Nieuws
tags:
, , , ,

Concertorganisator Wilde Westen wil zijn festivals zo inclusief mogelijk maken. Daarom nodigt Wilde Westen mensen met een beperking expliciet uit naar FIREPLACE op zondag 11 juli.

 

FIREPLACE: zondag 11 juli 2021

 

Deuren om 13 u., laatste concert om 18 u.


Fireplace: een namiddag vol klassieke en hedendaags klassieke muziek op de prachtige pop-up Loof Site in Kortrijk. Koffie, taart en een avontuurlijk programma zoals we dat van Festival Kortrijk gewoon zijn.

OP HET PROGRAMMA

Ekaterina Levental:     operazangeres en theaterperformer Ekaterina Levental belooft ons te betoveren met haar stem.
Tamala:     een trio dat beweegt tussen verschillende instrumenten en tradities. Het bespeelt viool, de xalam (een West-Afrikaans snaarinstrument) en de kora (een West-Afrikaans snaarinstrument dat tot de harpen wordt gerekend).
Oxalys:     groeide sinds 1993 uit tot een kamermuziekensemble met een uniek profiel en een internationale reputatie. Ze spelen stukken voor hobo, fluit, klarinet, hoorn en fagot.
Young Belgian Strings:     een strijkorkest bestaande uit 21 jonge talenten uit België. Ze brengen stukken van Mozart, Beethoven/Mahler en Mendelssohn.

PRAKTISCHE INFO


-    De LOOF site bevindt zich op de vroegere site van AZ Groeninge (Loofstraat) in Kortrijk. Ze heeft twee ingangen: Loofstraat (niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers) en de Doorniksewijk (toegankelijk voor rolstoelgebruikers).
-    Ondersteuners mogen gratis mee. Dit ticket dien je vooraf te reserveren via elice@wildewesten.be.
-    Wie recht heeft op het kansentarief kan tickets kopen via de UiT Winkel in Kortrijk (Schouwburgplein) of online door een mailtje te sturen naar toegankelijkheid@wildewesten.be met vermelding van het concert waarvoor je tickets wenst, je UiTPAS-nummer en het gewenste aantal tickets aan UiTPAS-tarief.
-    Er is ook een mogelijkheid tot het reserveren van groepstickets. Hierbij krijg je €3 korting per ticket op de algemene ticketprijs. Wens je groepstickets te reserveren? Stuur een mailtje naar elice@wildewesten.be.  
-    Er is een mobiele ringleiding aanwezig.
-    Het terrein beschikt over een toilet voor personen met beperking.

Alle informatie omtrent de toegankelijkheid van het terrein vind je op deze pagina van Wilde Westen.